OM OSS

Smakfullt-1

År 2007 öppnade Smakfullt – Landskronas ost och delikatessbutik av Maria och Fredrik Nilsson som med brinnande intresse, tankar, idéer och hårt arbete satte Smakfullts namn på Landskronakarta.

Sedan september 2012 driver jag (Cecilia) butiken tillsammans med min Tommy och våra fantastiska medarbetare Mia & Elin.

Det är en otrolig möjlighet vi har fått och varje dag är det en fröjd att sätta nycklarna i låset! Jag hade förmånen att få arbeta med Maria under ca 1 ½ år där hon gjorde mig delaktig i det mesta som hade med butiken och dess produkter att göra. Jag fick uppleva årets växlingar med intensiva veckor och lugna veckor som varvade varandra. Dessutom fick vi tillsammans genomföra en jul vilket är den underbaraste, jobbigaste och roligaste tiden på året i butiken.

Produkter kommer och går. Vissa passerar medan andra blir storsäljare och återkommer på hyllorna under lång tid. Ibland tar vi rätt beslut vad som ska köpas in och ibland tar vi fel. Men vi eftersträvar intressanta produkter som man inte hittar i andra butiker, bra kvalité och en blandning av svenska och utländska produkter.

Smakfullt är idag mycket mer än en ost och delikatessbutik. Våra tapastallrikar och bufféer är mycket populära och gåvokorgar till privatpersoner och företag med olika innehåll och storlekar efterfrågas ofta.

Den 15 december 2014 flyttade vi till nya lokaler. Ni hittar oss nu på Drottninggatan 8 (vägg i vägg med Systembolaget.) På Drottningatan har vi nu fått en nystart med fina och större lokaler som även ger oss fler möjligheter. Hos oss på Smakfullt kan du sätta dig ner och njuta av våra olika delikatesser i vår lilla servering.

År 2016 öppnade vi Landskronas minsta men charmigaste, Hotell Gruyère.

Välkomna gamla som nya kunder till vår butik på Drottninggatan 8.

Cecilia & Tommy med personal.